تأمین آب زائران در مرز خسروی  مسئله فوق حیاتی است



به گفته رئیس ستاد مرکزی اربعین، یکی از مهم‌ترین مسائل و شاید اساسی‌ترین مسئله حیاتی زائران اربعین در مرز خسروی موضوع تأمین آب شرب باشد که باید در کمترین زمان ممکن حل شود. 
سیدمجید میر احمدی رئیس ستاد مرکزی اربعین با بیان اینکه سال گذشته مرز خسروی به لطف خدا و در سایه تلاش‌های انجام شده خوش درخشید و با وجود جمعیت یک میلیون نفری در رفت و برگشت از طریق این مرز سطح رضایتمندی بالایی را کسب کرد، گفت: در مرز خسروی نیاز‌های زیادی وجود دارد که آبرسانی و تأمین آب شرب در این نقطه مسئله فوق حیاتی و مهم زوار اربعین به شمار می‌آید. 
وی کسب رضایتمندی در مرز خسروی در سال گذشته را محصول برنامه‌ریزی، مجاهدت، تلاش شبانه‌روزی و میدانی بودن دست‌اندرکاران دانست و افزود: اربعین به‌رغم دشواری‌هایی که قرار دارد با فعالیت‌های مجاهدانه به سفری سراسر حلاوت، نشاط معنوی و راحتی تبدیل می‌شود. 
رئیس ستاد مرکزی اربعین تصریح کرد: طبق بازدید‌های روز گذشته از مرز خسروی زیرساخت و آماده‌سازی این مرز در حال انجام است و می‌توان این نوید را داد که اربعین امسال در مرز خسروی بهتر از سال گذشته برقرار خواهد بود، اما برای نتیجه‌گرا بودن در این مسیر پر خیر و برکت باید به اولویت‌ها توجهی ویژه داشت. 
میراحمدی با تأکید بر شناسایی اولویت‌های مرز و تأمین زیرساخت‌ها خاطرنشان کرد: بر اساس بررسی‌ها و بازدید‌های میدانی که از مرز خسروی انجام گرفته است آماده‌سازی ۱۰ کیلومتر بزرگراه کربلا تا اربعین امسال با ۴۸ میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز که تأمین آن از طریق سازمان برنامه و بودجه پیش‌بینی شده در اولویت قرار گرفته است. وی عنوان کرد: با توجه به پیش‌بینی‌های انجام شده و بررسی اولویت‌ها بزرگراه کربلا، بهسازی راه سنقر و همچنین فرودگاه دارای ردیف بودجه‌ای هستند، اما با توجه به نیاز استان برای فراهم‌سازی بخشی از بزرگراه کربلا تا زمان اربعین ۱۰ کیلومتر از این بزرگراه تا قبل از اربعین و با تأمین اعتبار از سازمان برنامه و بودجه در دستور کار قرار گرفته است. 
رئیس ستاد مرکزی اربعین به تخصیص ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای ایام اربعین به استانداری کرمانشاه تأکید و بیان کرد: با توجه به لزوم تکمیل برخی دیگر از پروژه‌های اربعین اعتبار ۲۰۰ میلیارد تومانی در اختیار استانداری قرار می‌گیرد تا متناسب با اولویت‌ها برای سایر پروژه‌ها صرف شود. میراحمدی مدیریت گرما در ایام اربعین را از مهم‌ترین مسائل در این بازه زمانی دانست و گفت: با توجه به گرمای زیاد قیام اربعین هرجایی که محل عبور و تردد زائران به صورت پیاده‌روی است پیوسته مسقف شود تا زائران در معرض گرمازدگی قرار نگیرند. 
وی تأکید کرد: با توجه به شرایط آب و هوایی ایام اربعین و گرمای هوا در مجموع تلاش‌ها و اقدامات مسئولان باید زیرسازی و شرایط خوب متناسب با آب و هوا برای سلامت زائران و جلوگیری از آسیب به جان آن‌ها مهیا شود که بر همین اساس باید تمام همت خود را برای نصب سایبان، خنک کردن فضا‌های تردد و پیاده‌روی و رساندن یخ، آب و شربت به زوار به کار گرفت. رئیس ستاد مرکزی اربعین به مسئله مهم آبرسانی به زائران تأکید بسیار داشت و یادآور شد: مسئله آبرسانی به زائران یکی از مسائل مهم و حیاتی ایام اربعین است که با توجه به عدم وجود سردخانه در مرز خسروی این مشکل اساسی باید بررسی و رفع شود که در این راستا سوله در نظر گرفته شده برای این امر از سوی شرکت آبفا با تخصیص ۱۰ میلیارد تومان اعتبار باید مهیا و سردخانه زیر صفر درجه که از واجبات مرز است راه‌اندازی شود. میراحمدی به برق رسانی در ایام اربعین نیز اشاره داشت و بیان کرد: ۱۰۰ مگاوات برق از سوی کشور ما بر اساس تعهدات خود قرار است به کشور عراق در ایام اربعین منتقل شود و در مقابل کشور عراق متعهد شده است در شرایط مورد نیاز برای ایام اربعین مورد استفاده قرار دهد.

دیدگاهتان را بنویسید